O kompaniji

ENEKOD DOO je licencirano preduzeće koje se bavi snabdevanjem električne energije krajnjih potrošača u Srbiji. ENEKOD DOO je balansno odgovorna strana koja u Srbiji posluje od janura 2016 godine.

Deo smo kompanije ENEKOD AD SOFIJA koja uspešno posluje od 2009 godine , a koja se bavi trgovinom električnom energijom na nacionalnom i regionalnom nivou.  Poslujemo i na tržištima Rumunije, Mađarske, Makedonije, Grčke, Turske, Crne Gore. ENEKOD AD SOFIJA je ćerka firme RISK INŽINJERING koja se bavi izradom i projektovanjem u oblasti energetike po sistemu ključ u ruke od 1992 godine (svih tipova elektrana uključujući i nuklearne, kao i iz obnovljivih izvora).  

Cilj kompanije je da u narednom periodu postane jedan od vodećih snabdevača struje u Srbiji i regionu. Taj cilj već je postignut u Bugarskoj gde smo četvrti najveći snabdevač električne energije i prva kompanija posle velike trojke  (3 privatizovane distribucije na teritoriji Bugarske).

Misija kompanije je da zadrži reputaciju stabilnog i pouzdanog partnera. Za nas je važno da gradimo dugoročne trgovinske odnose sa klijentima, na obostrano zadovoljstvo.

Naš poslovni model nije ispunjen ako nismo zadovoljili potrebe klienta, pružili mu kompletnu uslugu prema njegovim potrebama i omogućili mu uštedu vremena i povećanje dobiti.

Naše trajno poslovno opredeljenje  je “Individualni pristup na najveće zadovoljstvo naših klijenata”. Drugim rečima, spremni smo prilagoditi ponudu željama  i zahtevima svakog klijeta, uz maximalnu uštedu vremena i novca.